Gratis Offerte!

Klusbedrijf Huizen

Wij nemen complete renovaties en verbouwingen van uw woning voor onze rekening. Van badkamerrenovatie tot lamp ophangen.

Badkamer renovatie/verbouwing

Voordat je begint met dromen over design en materialen, is het belangrijk om een realistisch budget te bepalen. Zo weet je hoeveel je kunt uitgeven aan de verbouwing en voorkom je onaangename verrassingen. Houd rekening met kosten voor materialen, arbeid, loodgieterswerk en eventuele onvoorziene uitgaven.

badkamer renovatie
timmerwerk

Timmerwerk op maat

Renovaties en klussen: Timmerlieden kunnen je helpen met allerlei kleine en grote klussen in huis, zoals het ophangen van planken, het repareren van kozijnen of het plaatsen van een schutting enz..

keuken renovatie/ verbouwing

Een keukenrenovatie is een geweldige manier om je woning een nieuwe look en feel te geven. Het is ook een kans om de functionaliteit van je keuken te verbeteren en te zorgen dat deze perfect aansluit bij jouw behoeften

keuken renovatie verbouwing
Onderhoud
onderhoud op maat

Huis onderhoud: Voorkom problemen en bespaar geld

Goed onderhoud van je huis is essentieel om er comfortabel en veilig te wonen. Het voorkomt problemen, verlengt de levensduur van je woning en bespaart je op de lange termijn geld.

Is jouw klus te groot of te klein? Schakel oxavix klusbedrijf in!

Voor al je klussen, groot of klein, schakel je klusbedrijf oxavix in. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap staan we altijd voor je klaar.